Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Fanfare Crescendo Alphen verrast bewoners van verpleeghuis en seniorenflat met optreden

De bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn en seniorenflat Driehoorne werden op woensdagavond 15 juli verrast met een optreden van de drumfanfare van Crescendo Alphen. Een feestelijk moment, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor Crescendo. Het was namelijk hun eerste optreden sinds de coronacrisis.

Mét toestemming van de gemeente marcheerde de fanfare, met de goed op elkaar ingespeelde majorettes voorop, als eerste naar de parkeerplaats van Verpleeghuis Oudshoorn. Rollin' in the Deep schalde uit de blazers, begeleid door de percussies van de drumband. Al snel werden de gordijnen opengeschoven en stroomden de balkons vol. De bewoners dansten en klapten volop mee.

Na 10 minuten, en ondertussen met heel wat aanhang van geïnteresseerden en familie, vervolgden ze hun weg langs het Alrijne Ziekenhuis en de Meteorenlaan. Nog altijd ondersteund door muzikale nummers als Euphoria. Eenmaal aangekomen op het plein van Driehoorne hielden ze stil. Daar speelden ze onder andere Funky Town en Bad Romance. En ook hier gingen de bewoners hun balkon op en stroomde zelfs het plein vol. Zo’n half uur verder kwam de fanfare weer in beweging en liepen ze terug naar hun startpunt. Uiteraard uitgezwaaid en beloond met een applaus van het enthousiaste publiek.