Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Faciliteiten

Binnen het gebouw van Stichting Driehoorne zijn diverse faciliteiten waarvan, in sommige gevallen tegen betaling, gebruik kan worden gemaakt.

Grote recreatiezaal

In de grote recreatiezaal worden tal van activiteiten georganiseerd, toegankelijk voor zowel huurders als niet huurders. De zaal is voorzien van een podium en geeft ruimte aan groepen tot 250 personen. De zaal is op te delen in twee gescheiden ruimtes. Tevens is er bij de zaal een terras aan de vijver.

Kleine recreatiezaal

De kleine recreatiezaal kan worden gehuurd voor allerlei bijeenkomsten, van een verjaardag tot een vergadering. De zaal is ingericht en voorzien van een kleine koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, servies en bestek en er zijn diverse mogelijkheden tot het geven van een presentatie. Neem voor meer informatie contact op met de receptie van Stichting Driehoorne.

Fietsenstalling

Iedere huurder van een sociale huurwoning kan tegen een kleine vergoeding per maand 1 vaste fietsplek in de fietsenstalling huren. De fietsenstalling is te bereiken via de (ingang bij de) Sterrenlaan. I.v.m. het beperkt aantal oplaadpunten verzoeken wij, bij de aanschaf van een (nieuwe) elektrische fiets, erop te letten of het mogelijk is de accu in de woning kan worden opgeladen (afneembare accu). Driehoorne draagt zorg voor technisch goedgekeurde oplaadpunten.

Voor huurders van vrije sectorappartementen kan 1 fietsplek gehuurd worden per persoon in de fietscarroussel op de begane grond in het Panoramagebouw. Voor de carroussel is het noodzakelijk dat een elektrische fiets een afneembare acuu heeft.

Logeerwoning

Driehoorne beschikt over een logeerwoning voor familieleden van huurders tegen een reële prijs. De woning heeft twee slaapplaatsen, een eenvoudig ingerichte keuken, badkamer en televisie. Neem voor meer informatie contact op met de balie van Stichting Driehoorne via contact.

  foto (1) logeerwoning 2022 kopie.jpg       foto (5) logeerwoning 2022 kopie.jpg       foto (3) logeerwoning 2022 kopie.jpg

Oproepsysteem

Als extra service aan de bewoners zit er in elke woning een mogelijkheid om te alarmeren in geval van nood. Persoonlijke zorgvragen worden geregeld via de eigen thuiszorgorganisatie.

Parkeerplaats

Driehoorne beschikt over een ruim parkeerterrein met toegang via de Uranusstraat, waar zowel huurders al bezoekers gebruik van kunnen maken. De parkeerplaats aan de Sterrenlaan heeft een slagboom en is alleen bestemd voor (een gedeelte van de) huurders. Hiervoor kan een afstandsbediening worden aangevraagd, mits er ruimte is, anders komt men op een wachtlijst te staan.

Bezinningsruimte en mortuarium

Diverse kerkgenootschappen maken gebruik van de bezinningsruimte. Driehoorne beschikt over een eigen mortuarium. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze receptie.

Wifi

In de hal en grote zaal kan men gebruik maken van wifi.

Rookbeleid

In de openbare ruimtes van onze gebouwen mag niet gerookt worden. Het terras bij de grote zaal is rookvrij, alleen de bijbehorende vlonder is aangewezen als rookzone. Eén en ander is aangegeven met borden. Voor uitgebreide informatie zie rookbeleid.