Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Nieuwe supermarkt in Driehoorne geopend: Food Lovers Lekker Makkelijk

Op 25 april om 12.00u werd de nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne, Food Lovers Lekker Makkelijk. Mark Vriezema heeft samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne natuurlijk fantastisch een winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid, als je zelf geen boodschappen kunt doen, dat je telefonisch je boodschappen doorgeeft en dan worden ze thuis bezorgd.

Voor het totaal concept van Driehoorne waarin alles geprobeerd wordt om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen, is een supermarkt enorm belangrijk!

Maar ook voor de gehele buurt is deze supermarkt een enorme aanwinst. Niet alleen de winkel maar ook het assortiment is buurtgericht: zo is het assortiment uitgebreid met multiculturele levensmiddelen waaronder Halal producten, gebraden kip en Turkse Pizza’s.

Naast de samenwerking met Driehoorne heeft Food Lovers Lekker Makkelijk ook een samenwerking met Rijnvicus om zo mensen met een rugzakje weer dichter bij de maatschappij te brengen.

Tot slot beheren zij samen met Fietsmaatjes het stallen van de Fietsmaatjes Fiets zodat deze plek aan de Sterrenlaan nog steeds een opstappunt kan blijven voor diegene die gebruik maken van dit concept.

Kortom een combinatie van vele goede initiatieven maken dit een bijzonder geheel. En daar is Driehoorne natuurlijk erg blij mee. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen in Food Lovers Lekker Makkelijk.

Opening Supermarkt 5   Opening Supermarkt 4


  • Mosselevenement Lions

    Jaarlijks vindt er in Alphen aan den Rijn een door de Lions georganiseerd Mossel evenement plaats waarbij de opbrengsten geschonken worden aan het goeie doel. Dit jaar was het goede doel van dit mooie evenement Stichting Driehoorne! Met deze opbrengst kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bewoners in juni kunnen genieten van een feestelijke dag ter ere van het 50 jarig bestaan.

    Lees verder