Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Vrije sector woningen

De vrije sector woningen bevinden zich in Panorama Driehoorne, dit gebouw heeft een eigen ingang. Op de begane grond zijn brievenbussen, een fietscarroussel en een doorgang naar het hoofdgebouw.

Stichting Driehoorne verhuurt vier typen appartementen in de vrije sector.

Deze appartementen hebben een hal, woonkamer met open keuken (standaard electrische kookplaat en afzuigkap), twee slaapkamers, badkamer, apart toilet, frans balkon met glazen harmonicadeur, glasvezelaansluiting, berging met cv-installatie, oproepsysteem en een van binnenuit bedienbare elektrische zonwering. In sommige typen is een loggia aanwezig.

Plattegronden en prijzen*?

Type A huurprijs € 985,35. Dit is de kale huurprijs, hieronder staan alle kosten vermeld die van toepassing zijn wanneer u een appartement bij ons huurt.

Type A met loggia huurprijs € 1.071,01. Dit is de kale huurprijs, hieronder staan alle kosten vermeld die van toepassing zijn wanneer u een appartement bij ons huurt.

Type B huurprijs € 968,10. Dit is de kale huurprijs, hieronder staan alle kosten vermeld die van toepassing zijn wanneer u een appartement bij ons huurt.

Type C huurprijs € 1.101,52. Dit is de kale huurprijs, hieronder staan alle kosten vermeld die van toepassing zijn wanneer u een appartement bij ons huurt.

* aan deze prijzen en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Inkomensvoorwaarde

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector woning dient u te beschikken over een huishoudinkomen van € 3.700,= bruto per maand. Óf een aantoonbaar aanvullend eigen vermogen. (bijvoorbeeld overwaarde uit uw koopwoning). 

Kosten vrije sector woningen

De maandelijkse kosten van de vrije sector woningen bestaan uit kale huur en servicekosten van €165,50

De kale huur is de huurprijs die u betaalt voor het gebruik van de woonruimte, deze prijzen vindt u bij de desbetreffende plattegrond van het appartement. Huurtoeslag is niet mogelijk bij de vrije sector woningen.

Deze appartementen hebben een eigen water-, gas-, en elektriciteitsmeter.

Servicekosten: hieronder vallen energiekosten algemene ruimten, huismeester, onderhoud tuin, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing gemeenschappelijke ramen alsmede volgens de verhuurder onbereikbaar glas van het gehuurde, beveiliging, onderhoud zonwering, rioolservice, algemene dienstverlening, verzekeringen, administratiekosten, onderhoud inventaris en algemeen gebruik voorzieningen Stichting Driehoorne. 

Bij ondertekening van de huurovereenkomst betaalt de huurder eenmalig het bedrag wat gelijk is aan één maand kale huur en administratiekosten van € 62,50.