Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Ontspanning

Voor een stukje ontspanning zijn er diverse mogelijkheden (soms tegen een kleine bijdrage) voor de huurders tot hun beschikking.

Activiteiten

In de grote recreatiezaal worden tal van activiteiten georganiseerd door diverse organisaties, toegankelijk voor zowel huurders als niet huurders. De zaal is voorzien van een podium en geeft ruimte aan groepen tot 250 personen. De zaal is op te delen in twee gescheiden ruimtes. Tevens is er bij de zaal een terras gelegen.

Bibliotheek

Vanuit de bibliotheek is er gratis uitleen van boeken. De bibliotheek is alleen toegankelijk voor huurders en is 7 dagen per week geopend.

Biljart

Een openbaar biljart met twee biljarttafels bevindt zich in de centrale hal. Tevens is er biljartruimte op de derde verdieping in het hoofdgebouw van Driehoorne.

Bewegingstoestel

Het bewegingstoestel voor senioren, o.a. bevorderlijk voor het evenwichtsorgaan, staat in één van onze groenrijke tuinen. Het toestel is vrij toegankelijk en bij het toestel staat een uitleg over hoe deze te gebruiken.

Jeu de Boules banen

Er zijn twee jeu de boules banen in de vijvertuin, bij het terras. Hier speelt men recreatief en in wedstrijdverband.

Tuinen

Driehoorne beschikt rondom het gebouw over drie tuinen. Bij de vijvertuin is een terras met zitgelegenheid. Met uitzondering van het terras aan de vijvertuin en het gebruik van het bewegingstoestel zijn de andere tuinen alleen voor huurder en hun bezoekers. 

Wifi

In de hal en grote zaal kan men gebruik maken van wifi.