Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Mosselevenement Lions

Jaarlijks vindt er in Alphen aan den Rijn een door de Lions georganiseerd Mossel evenement plaats waarbij de opbrengsten geschonken worden aan het goeie doel. Dit jaar was het goede doel van dit mooie evenement Stichting Driehoorne! Met deze opbrengst kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bewoners in juni kunnen genieten van een feestelijke dag ter ere van het 50 jarig bestaan.


Diverse Alphense bedrijven hadden een tafel gereserveerd of loten gekocht voor de loterij om zo een steentje bij te dragen aan een succesvolle opbrengst en natuurlijk te kunnen genieten van een hele gezellige avond

Op 18 april jl was het zover. Vanaf begin van de middag werden al de voorbereidingen getroffen in de grote recreatiezaal en de serre. Deze werden beide omgetoverd tot een heus restaurant met bijbehorende keuken. Ook een friettent en ijscokar ontbraken niet aan ‘t geheel. Met diverse teams die werden ingezet door de Lions en cascarvieten verliep alles als een geoliede machine.

Tijdens de avond waren de kunstwerken van Hans Withoos te bewonderen, wiens werk een brug slaat tussen de 17e eeuw en het heden. Geïnspireerd door zijn voorvader Matthias Withoos, creëerde hij de serie “Photograpic Paintings”. Één van zijn werken werd verloot tijdens de loterij. Zijn werken zijn te bewonderen in de ZERP galerie

Al met al was het een zeer geslaagde avond met heerlijke mosselen of saté onder het genot van een goed glas wijn. Met elkaar is er een mooi bedrag opgehaald en geschonken aan Stichting Driehoorne. Een opbrengst waar wij en de bewoners natuurlijk enorm dankbaar voor zijn!

Lions; dank jullie wel!

 

1 Mosselevenement (1.).JPG

2 Mosselevenement (4).JPG

3 Mosselevenement (1).JPG

4 Mosselevenement (2).JPG

5 Mosselevenement (3).JPG

6 Mosselevenement.JPG

7 Mosselevenement.JPG


  • Nieuwe supermarkt in Driehoorne geopend: Food Lovers Lekker Makkelijk

    Op 25 april om 12.00u werd de nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne, Food Lovers Lekker Makkelijk. Mark Vriezema heeft samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne natuurlijk fantastisch een winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid, als je zelf geen boodschappen kunt doen, dat je telefonisch je boodschappen doorgeeft en dan worden ze thuis bezorgd.

    Lees verder