Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Bewoners van Driehoorne blijven in beweging op hun balkon

Bewoners van de serviceflat Driehoorne begonnen de dinsdagochtend op actieve wijze. Zij kregen namelijk beweegles van de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt.

Vanaf de begane grond gaven de buurtsportcoaches op drie verschillende punten een training van 20 minuten, uiteraard ook met leuke muziek om op te bewegen. De bewoners waren door middel van een brief op de hoogte gesteld en konden gemakkelijk vanaf hun balkon deelnemen. "Op deze manier werd er voldoende afstand van elkaar gehouden, maar kon iedereen toch meedoen met de lessen", vertelt Iris van Ginhoven van Alphen Beweegt.

Op het balkon of vanachter het raam kwam iedereen in beweging. Het initiatief bleek een succes, zowel voor de buurtsportcoaches als voor de bewoners. Eén van de enthousiaste deelnemers liet weten: "Komen jullie morgen weer?"


  • Mosselevenement Lions

    Jaarlijks vindt er in Alphen aan den Rijn een door de Lions georganiseerd Mossel evenement plaats waarbij de opbrengsten geschonken worden aan het goeie doel. Dit jaar was het goede doel van dit mooie evenement Stichting Driehoorne! Met deze opbrengst kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bewoners in juni kunnen genieten van een feestelijke dag ter ere van het 50 jarig bestaan.

    Lees verder