Nieuwe balkons Driehoorne
Senioren stel samen aan het lunchen

Serviceflat Driehoorne

  • Nieuwe balkons Driehoorne
  • Senioren stel samen aan het lunchen

Serviceflat Driehoorne is gebouwd in 1975 en heeft 228 tweekamer appartementen, 28 eenkamer appartementen, 49 tweeënhalfkamer appartementen en 6 driekamer appartementen. Het gebouw bestaat uit de delen Uranusstraat en Sterrenlaan, deze worden door de grote recreatiezaal met elkaar verbonden.

Om voor een appartement in Driehoorne in aanmerking te komen dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland. Dit kan via de website www.hureninhollandrijnland.nl. Reageren op vrijgekomen woningen verloopt via deze website. Tevens vragen wij u het “interesseformulier” voor Driehoorne op onze site in te vullen en ons toe te zenden. Huurtoeslag voor deze appartementen is, uiteraard afhankelijk van inkomen en eigen vermogen, mogelijk.

Verhuurdersverklaring en inkomensgegevens: Heeft u gereageerd op een appartement en bent u uitgenodigd voor een woningbezichtiging, dan verzoeken wij u vriendelijke volgende gegevens mee te nemen: geldig legitimatiebewijs, ingevulde en ondertekende verhuurdersverklaring, kopie inkomensgegevens (loonstrook/uitkering/AOW/pensioen) over de drie maanden voorafgaand aan datum ingang huur. Wij hebben deze gegevens nodig voor ondertekening huurcontract. Verder zal er een borg worden gevraagd van 1 maand kale huurprijs, deze dient vooraf te worden te worden verrekend.