Nieuwe balkons Driehoorne
Panoramaflat appartement woonkamer
Driehoorne terras en tuin

Interesseformulier

  • Nieuwe balkons Driehoorne
  • Panoramaflat appartement woonkamer
  • Driehoorne terras en tuin

Heeft u interesse in een appartement in Panorama Driehoorne verzoeken wij u onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Aspirant huurders worden voor deze appartementen benaderd op basis van inschrijfdatum en opgegeven voorkeuren.

Persoonlijke gegevens

Datum vandaag
Achternaam, voorletters *
Achternaam partner, voorletters
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Mobiele telefoon
E-mailadres
Geboortedatum
Voorkeur woning

1e voorkeur

Woningtype
Etage
Voorkeur: oost-/westkant

2e voorkeur

Woningtype
Etage
Voorkeur: oost-/westkant

Ik ga ermee akkoord dat Driehoorne.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.

Voor Panorama Driehoorne geldt een minimale inkomenseis van €3.700,- bruto per maand, dan wel aanzienlijk eigen vermogen (zoals eigen huis). Voor deze appartementen is geen huurtoeslag mogelijk.

Om voor een appartement in aanmerking te komen hoeft u niet ingeschreven te staan bij Huren in Holland Rijnland. Accepteert u een appartement in Panorama Driehoorne behoudt u een eventuele inschrijfduur bij Huren in Holland Rijnland.

Voor eventuele toewijzing wordt de inkomenseis getoetst aan de hand van relevante jaaropgave/aangifte inkomstenbelasting, Voor de appartementen in de Panoramaflat geldt een minimale inkomenseis van ca. € 3.700,- bruto per maand dan wel (aanzienlijk) eigen vermogen zoals een eigen woning. Als huurder van de Panoramaflat kan men gebruik maken van alle faciliteiten, welke het hoofdgebouw te bieden heeft.

Indien u een appartement wordt aangeboden, verzoeken wij u tijdig zorg te dragen voor de volgende gegevens:

Verhuurdersverklaring en inkomensgegevens: Bent u uitgenodigd voor een woningbezichtiging, dan verzoeken wij u vriendelijke volgende gegevens mee te nemen: geldig legitimatiebewijs, ingevulde en ondertekende verhuurdersverklaring, kopie inkomensgegevens (loonstrook/uitkering/AOW/pensioen) over de drie maanden voorafgaand aan datum ingang huur. Wij hebben deze gegevens nodig voor ondertekening huurcontract. Voor de appartementen wordt bij aangaan huurcontract een borg ten bedrage van 1 maand kale huurprijs gevraagd.