Panoramaflat appartement woonkamer
Panoramaflat Driehoorne seniorenwoningen buitenaanzicht

Panorama Driehoorne

  • Panoramaflat appartement woonkamer
  • Panoramaflat Driehoorne seniorenwoningen buitenaanzicht

Panorama Driehoorne bestaat uit 54 huurappartementen (4 appartement types) en 9 koopappartementen, waarvan 3 penthouses. De huurprijzen van deze appartementen liggen allemaal boven de liberalisatiegrens. Dit betekent dat er voor deze appartementen geen huurtoeslag mogelijk is. Alle appartementen hebben drie kamers: woonkamer met open keuken, grote slaapkamer, kleine slaapkamer, toilet, badkamer (optioneel tweede toilet), bergruimte met eigen CV installatie. Keuken is standaard voorzien van een elektrische kookplaat en afzuigkap. Ieder appartement heeft een alarminstallatie in geval van calamiteit. De appartementen hebben een Frans balkon met van binnenuit bedienbare elektrische zonwering. In tegenstelling tot de appartementen in de Serviceflat heeft men als huurder in de Panoramaflat een eigen water-, gas- en elektriciteitsmeter.

Om voor een appartement in aanmerking te komen hoeft u niet ingeschreven te staan bij Huren in Holland Rijnland. Accepteert u een appartement in Panorama Driehoorne behoudt u een eventuele inschrijfduur bij Huren in Holland Rijnland. Heeft u interesse in een appartement verzoeken wij u het inschrijfformulier Panorama Driehoorne in te vullen. Voor eventuele toewijzing wordt de inkomenseis getoetst aan de hand van relevante jaaropgave/aangifte inkomstenbelasting, Voor de appartementen in de Panoramaflat geldt een minimale inkomenseis van ca. € 3.600,- bruto per maand dan wel (aanzienlijk) eigen vermogen zoals een eigen woning. Als huurder van de Panoramaflat kan men gebruik maken van alle faciliteiten, welke Driehoorne te bieden heeft. Voor de appartementen wordt bij aangaan huurcontract een borg ten bedrage van 1 maand kale huurprijs gevraagd.

Verhuurdersverklaring en inkomensgegevens: Bent u uitgenodigd voor een woningbezichtiging, dan verzoeken wij u vriendelijke volgende gegevens mee te nemen: geldig legitimatiebewijs, ingevulde en ondertekende verhuurdersverklaring, kopie inkomensgegevens (loonstrook/uitkering/AOW/pensioen) over de drie maanden voorafgaand aan datum ingang huur. Wij hebben deze gegevens nodig voor ondertekening huurcontract. Verder zal er een borg worden gevraagd van 1 maand kale huurprijs, deze dient vooraf te worden voldaan.