Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Wet Goed Verhuurderschap

Wet Goed Verhuurderschap 

Vanaf 1 juli 2023 is de Wet Goed Verhuurderschap van kracht gegaan.

In deze wet zijn een aantal regels opgenomen waar wij als verhuurder aan moeten voldoen. Zo is er bijvoorbeeld bepaald dat huurders goed geïnformeerd moeten worden over hun rechten en dat huurwoningen eerlijk verdeeld moeten worden. Driehoorne voldoet reeds aan deze regels.

Op website van de rijksoverheid is een overzicht te vinden van deze nieuwe regels:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/woning-verhuren/vraag-en-antwoord/nieuwe-regels-voor-verhuurders-en-verhuurbemiddelaars-1-juli-2023

Indien u aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft inzake bovenstaande dan kunt u zich richten tot de bewonerszaken van Stichting Driehoorne via info@driehoorne.nl  of 0172-445812. Hier kunt u ook terecht voor eventuele klachten.


Meer belangrijke informatie voor huurders is ook te vinden op onze website bij Huurdersinformatie - Driehoorne


  • Nieuwe supermarkt in Driehoorne geopend: Food Lovers Lekker Makkelijk

    Op 25 april om 12.00u werd de nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne, Food Lovers Lekker Makkelijk. Mark Vriezema heeft samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne natuurlijk fantastisch een winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid, als je zelf geen boodschappen kunt doen, dat je telefonisch je boodschappen doorgeeft en dan worden ze thuis bezorgd.

    Lees verder
  • Mosselevenement Lions

    Jaarlijks vindt er in Alphen aan den Rijn een door de Lions georganiseerd Mossel evenement plaats waarbij de opbrengsten geschonken worden aan het goeie doel. Dit jaar was het goede doel van dit mooie evenement Stichting Driehoorne! Met deze opbrengst kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bewoners in juni kunnen genieten van een feestelijke dag ter ere van het 50 jarig bestaan.

    Lees verder