Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Vaartocht Spido Rotterdam

Ter ere van het 50 jarig jubileum van Driehoorne en mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van het onlangs door de Lions club Alphen gehouden Mosselevenement, is er een prachtig dagje uit georganiseerd voor de bewoners.

26 Juni jl. was het zover. Op tot nu toe de zonnigste (en warmste) dag van het jaar vertrokken we met 3 bussen richting Rotterdam alwaar de James Cook boot van Spido op ons lag te wachten. Na een warm welkom van het Spido team was er de vrijheid om even rond te lopen en het buitendek op te zoeken. We kregen een prachtige indruk van de haven en skyline van Rotterdam.

Als lunch genoten wij van een lopend buffet, welke middels een fraai geserveerde tafel via de bodem van dek 2 om hoog kwam. Een uniek buffet op deze manier en voor ieder wat wils.

Met een goed gevulde maag, vele indrukken en een zongebruinde toet keerden wij weer met de bus terug naar Driehoorne. Een dag met een sterretje!

Vaartocht 1

 

Vaartocht 2

Vaartocht 3

Vaartocht 4

Vaartocht 5

 


  • Thuisblijversfeest Driehoorne

    Ook voor de bewoners die niet goed ter been zijn was er een feestelijke middag gepland.

    Lees verder
  • Vacature

    In verband met het komende vertrek van de huidige directeur-bestuurder, mw S. Tjepkema, als gevolg van het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, ontstaat er een vacature. 

    Lees verder