Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Restaurant Millennium opent deuren in Planetenbuurt

Internationaal, divers, toegankelijk en vooral lekker eten. Dat is waar restaurant Millennium voor staat. Voor ieder moment van de dag biedt de kaart een passend alternatief. Genietend op het ruime en zonnige terras aan het water, in het à la carte restaurant zelf of gewoon thuis want ook afhaal is mogelijk!

“Na vele omzwervingen in Europa ben ik via Berlijn terecht gekomen in Amsterdam. Met veel plezier heb ik de scepter gezwaaid in verschillende internationale keukens. Met deze kennis en ervaring is de tijd aangebroken om zelf als chef en ondernemer neer te strijken op deze ontspannen groene plek en mijn eigen restaurant te openen”, zegt de van oorsprong Roemeense David Dimsa. “Ik zie er enorm naar uit onze gasten smakelijk te verwennen én exclusief ruimte te bieden aan partijen, clubs, verenigingen, en families met een culinaire invulling op maat."

Zaterdag 10 oktober gaan de deuren van Restaurant Millennium officieel open. Voor buurtbewoners is er een speciale deurhanger actie die 20 procent korting geeft op de gehele rekening tot 16 november.