Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Langer en veiliger thuis wonen bij Driehoorne

Bewoners van wooncomplex Driehoorne kunnen in het vervolg in een acute situatie 24 uur per dag een beroep doen op de wijkverpleging van zorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis. Door de aanwezigheid van het wijkteam kan snel hulp geboden worden, wat de veiligheid voor de bewoners verhoogt.

“Een snelle alarmopvolging in een ongeplande situatie kan van levensbelang zijn. Het team is dichtbij en kan daardoor snel ter plaatse zijn”, vertelt wijkverpleegkundige Claudia de Jong. “Daar komt bij dat ik in Driehoorne een vast gezicht word voor bewoners. Ik denk graag preventief mee met bewoners over wat er voor hen nodig is om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan de inzet van technologische oplossingen of het helpen activeren van het sociale netwerk, Driehoorne is een dynamische plek om te wonen, Vierstroom werkt er graag aan mee om het wonen op een fijne en veilige wijze mogelijk te maken, ook in de toekomst.”

Sita Tjepkema van Driehoorne is blij met de samenwerking. Zij benadrukt het punt van veiligheid. Sita: “Het is fijn dat de bewoners erop te kunnen vertrouwen dat er altijd iemand is die hen kan bijstaan als dat nodig is. Dat gevoel vergroot ook het woongenot. De samenwerking met Vierstroom start met alarmopvolging, maar zal op termijn naar behoefte verder worden uitgebreid met aanvullende activiteiten.”

Op de foto van links naar rechts: Claudia de Jong (wijkverpleegkundige Vierstroom Zorg Thuis), Susan Veenhoff (directeur Vierstroom Zorg Thuis) en Sita Ttjepkema (directeur Driehoorne).


  • Restaurant Millennium opent deuren in Planetenbuurt

    Internationaal, divers, toegankelijk en vooral lekker eten. Dat is waar restaurant Millennium voor staat. Voor ieder moment van de dag biedt de kaart een passend alternatief. Genietend op het ruime en zonnige terras aan het water, in het à la carte restaurant zelf of gewoon thuis want ook afhaal is mogelijk!

    Lees verder