Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Herfst in Driehoorne

Ook in Driehoorne heeft de herfst zijn intrede gedaan.

Op verschillende plekken in het gebouw staan weer kleurrijke herfststukken. Met grote dank aan onze vrijwilligers Sophie en Jenny, die er elk jaar weer prachte kunstwerken van maken. Laat het gure weer maar komen, wij zitten er immers warmpjes en sfeervol bij!

Herfst 1

lantaarn dubbel.jpg

Hal A.jpg

balie.jpg

Bieb.jpg

Hal D.jpg


  • Nieuwe supermarkt in Driehoorne geopend: Food Lovers Lekker Makkelijk

    Op 25 april om 12.00u werd de nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne, Food Lovers Lekker Makkelijk. Mark Vriezema heeft samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne natuurlijk fantastisch een winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid, als je zelf geen boodschappen kunt doen, dat je telefonisch je boodschappen doorgeeft en dan worden ze thuis bezorgd.

    Lees verder
  • Mosselevenement Lions

    Jaarlijks vindt er in Alphen aan den Rijn een door de Lions georganiseerd Mossel evenement plaats waarbij de opbrengsten geschonken worden aan het goeie doel. Dit jaar was het goede doel van dit mooie evenement Stichting Driehoorne! Met deze opbrengst kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bewoners in juni kunnen genieten van een feestelijke dag ter ere van het 50 jarig bestaan.

    Lees verder