Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Geslaagd optreden van Simon Stelling en Martine Straesser bij Driehoorne

Op maandagmiddag 15 juni heeft Simon Stelling, organist van de Adventskerk, samen met zangeres Martine Straesser voor wat vrolijke noten gezorgd bij Driehoorne.

Op maandagmiddag 15 juni heeft Simon Stelling, organist van de Adventskerk, samen met zangeres Martine Straesser voor wat vrolijke noten gezorgd bij Driehoorne. Op de promenade, voor de ingang van Driehoorne, hebben zij een fantastisch optreden gegeven. Veel bewoners kwamen naar buiten of stonden vanaf hun balkon te genieten van de mooie muziek.


  • Restaurant Millennium opent deuren in Planetenbuurt

    Internationaal, divers, toegankelijk en vooral lekker eten. Dat is waar restaurant Millennium voor staat. Voor ieder moment van de dag biedt de kaart een passend alternatief. Genietend op het ruime en zonnige terras aan het water, in het à la carte restaurant zelf of gewoon thuis want ook afhaal is mogelijk!

    Lees verder
  • Langer en veiliger thuis wonen bij Driehoorne

    Bewoners van wooncomplex Driehoorne kunnen in het vervolg in een acute situatie 24 uur per dag een beroep doen op de wijkverpleging van zorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis. Door de aanwezigheid van het wijkteam kan snel hulp geboden worden, wat de veiligheid voor de bewoners verhoogt.

    Lees verder