Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Driehoornedag - Avifauna

Driehoornedag 2023

25 oktober jl. vierden wij de jaarlijkse Driehoornedag!

Dit keer was er gekozen voor een gezellig samenzijn onder het genot van een lopend buffet. Met ongeveer 130 bewoners en enkele medewerkers genoten wij van een heerlijk Hollands Buffet in het Parkrestaurant van Avifauna. Ondanks het regenachtige weer wist iedereen de locatie te bereiken. Het werd een avond vol gezelligheid en lekker eten!

 

 

4.jpg

2 avifauna.jpg

10.jpg


  • Nieuwe supermarkt in Driehoorne geopend: Food Lovers Lekker Makkelijk

    Op 25 april om 12.00u werd de nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne, Food Lovers Lekker Makkelijk. Mark Vriezema heeft samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne natuurlijk fantastisch een winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid, als je zelf geen boodschappen kunt doen, dat je telefonisch je boodschappen doorgeeft en dan worden ze thuis bezorgd.

    Lees verder
  • Mosselevenement Lions

    Jaarlijks vindt er in Alphen aan den Rijn een door de Lions georganiseerd Mossel evenement plaats waarbij de opbrengsten geschonken worden aan het goeie doel. Dit jaar was het goede doel van dit mooie evenement Stichting Driehoorne! Met deze opbrengst kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bewoners in juni kunnen genieten van een feestelijke dag ter ere van het 50 jarig bestaan.

    Lees verder