Driehoorne

Driehoorne

Wonen en Leven

Bouw nieuwe lift Stichting Driehoorne

Begin maart is er gestart met de bouw van een extra lift bij één van de gebouwen van Stichting Driehoorne, verhuurder van seniorenwoningen.

Het betreft een lift die wordt aangebouwd aan het hoogste gebouw, aan de westzijde bij de binnentuin.

In een tijd waar mensen geacht wordt zo lang mogelijk zelfstandig te wonen, is er een andere behoefte ontstaan waaraan Driehoorne op alle mogelijke manieren een bijdrage probeert te leveren. Er is gekeken naar de constructieve mogelijkheden van het gebouw, zonder woningen te moeten opofferen en waarbij de bewoners voldoende mogelijkheden krijgen om gebruik te maken van een lift.

Gelukkig kan de bouw, met inachtneming van alle maatregelen die gelden rondom het coronavirus, nog volgens planning door gaan. De werkzaamheden zullen naar verwachting eind juni van dit jaar afgerond zijn.

image00010.jpeg

 


  • Mosselevenement Lions

    Jaarlijks vindt er in Alphen aan den Rijn een door de Lions georganiseerd Mossel evenement plaats waarbij de opbrengsten geschonken worden aan het goeie doel. Dit jaar was het goede doel van dit mooie evenement Stichting Driehoorne! Met deze opbrengst kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bewoners in juni kunnen genieten van een feestelijke dag ter ere van het 50 jarig bestaan.

    Lees verder