Driehoorne fietsenstalling gebruik
Driehoorne Beauty & Styling salon

Algemene faciliteiten

  • Driehoorne fietsenstalling gebruik
  • Driehoorne Beauty & Styling salon

Fietsenstalling

Iedere huurder van de Serviceflat wordt tegen een kleine vergoeding per maand de mogelijkheid geboden tot het hebben van één vaste fietsplaats in de fietsenstalling aan de Sterrenlaan buiten. Voor huurders van de Panoramaflat geldt één fietsplaats per persoon in de fietscarroussel op de begane grond in de Panoramaflat.

Grote Recreatiezaal

In de grote recreatiezaal worden tal van activiteiten georganiseerd, deze zijn ook toegankelijk voor niet bewoners. Er zijn vaste activiteiten, (zie weekprogramma), en wisselende activiteiten, deze laatste worden georganiseerd door de evenementencommissie. Verder wordt er een warme lunch geserveerd. Reserveren is alleen nodig indien u dieetwensen heeft. Iedere vrijdagmiddag  vanaf 15.00 uur is er Happy Hour. Regelmatig worden er verkoopdemonstraties gegeven.

Kleine Recreatiezaal

De kleine recreatiezaal, gelegen aan de Sterrenlaan, is door bewoners te huren voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag. De zaal is ingericht en voorzien van een kleine koelkast, koffiezetter, waterkoker, servies en bestek enz. Indien u de kleine zaal wenst te  reserveren kunt u contact opnemen met de receptie van de Serviceflat.

Het Gilde

Stichting Gilde Alphen aan den Rijn heeft haar kantoor in Serviceflat Driehoorne. Indien er geen hulp in uw directe omgeving beschikbaar is en u heeft een beperkt  inkomen kan het Gilde u mogelijk van dienst zijn met vrijwilligers die helpen en/of adviseren met instellen van telefoon/video/tv/dvd, computerproblemen, administratie opschonen, toeslagen aanvragen enz. Tevens geeft het Gilde   computerlessen in de grote recreatiezaal van Driehoorne.

Kapsalon

In Serviceflat Driehoorne is aan de Sterrenlaan een kapsalon gevestigd. In de kapsalon worden zowel dames als heren geknipt, er wordt gewerkt volgens afspraak.

Medicijnuitgiftepunt

Bij het IZO steunpunt, gevestigd in de kantoorruimte van de grote recreatiezaal, kunt u tijdens openingstijden medicijnen afhalen.

Mortuarium

Driehoorne beschikt over een eigen mortuarium.

Logeerwoning

Het gemak als familie overkomt hen een eigen logeerplaats aan te kunnen bieden tegen een reeële huurprijs. Reserveringen bij de receptie van Driehoorne. De woning heeft drie slaapplaatsen, een eenvoudig ingerichte keuken en televisie.

Oproepsysteem

De appartementen zijn voorzien van een oproepsysteem, in geval van calamiteit. Dit oproepsysteem wordt 24 uur bewaakt.

Parkeerplaats

De Serviceflat heeft een parkeerterrein aan de Uranusstraat waar zowel bewoners als bezoekers gebruik van kunnen maken. De parkeerplaats aan de Sterrenlaan is alleen bestemd voor bewoners van Serviceflat Driehoorne wonende aan de Sterrenlaan, bouwdeel D. Deze auto´s dienen te zijn voorzien van een vignet, welke op aanvraag bij de receptie verkrijgbaar is.

Receptie

Receptie is gevestigd aan de Uranusstraat 34. Openingstijden: werkdagen van 8.30 uur – 12.00 uur. Weekend en feestdagen gesloten.

Restaurant

De pantry in de Grote Recreatiezaal is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur. Zowel bewoners als niet bewoners kunnen hier terecht voor koffie/thee enz. Verder bestaat de mogelijkheid te lunchen (11.45 uur – 13.30 uur) Wekelijks wisselende menulijst.

Rookruimte

Roken in openbare ruimtes is wettelijk niet toegestaan. In Serviceflat Driehoorne is daarom een speciale rookruimte ingericht, ook toegankelijk voor bezoekers.

Tuin

Driehoorne beschikt rondom het gebouw over drie tuinen, bij de vijvertuin is een terras met zitgelegenheid. Met uitzondering van het terras bij de vijvertuin en het gebruik van het bewegingstoestel in de tuin aan de Sterrenlaan, zijn de andere tuinen alleen bestemd voor bewoners en hun eventuele bezoekers.