Al stempelend Driehoorne ontdekken

Op de Meet & Greet dag in Driehoorne op 6 september konden bezoekers met een plattegrond en stempelkaart Driehoorne ontdekken.

Alphen aan den Rijn, 7 september 2017Driehoorne heeft met haar Meet & Greet dag op woensdag 6 september, bezoekers volop de gelegenheid gegeven kennis te  maken met alle faciliteiten en diensten die aangeboden worden in deze woonomgeving. Met een plattegrond en stempelkaart kon er een route afgelegd worden langs alle activiteiten en “open deuren” in Driehoorne. Een volle stempelkaart leverde een leuk presentje op en was tevens een lot voor de loterij later die middag.

De drukbezochte middag was een smeltkroes van ouderen en jongeren die passief én actief mee konden doen aan de verschillende activiteiten. Zo konden jongeren op het sportveld van Driehoorne meedoen aan clinics die door verschillende sportclubs uit Alphen aan den Rijn waren opgezet. Ook ontbrak de suikerspin machine niet en werd er flink geknutseld. De ouderen lieten zich graag informeren door de gevestigde bedrijven in Driehoorne, speelden een wedstrijd petanque of reden een testparcours met de scootmobiel.

“De veelzijdigheid aan activiteiten, gaf jong én oud de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. En daarin lijken we prima geslaagd gezien alle reacties. Driehoorne heeft zich samen met alle bedrijven die hier gehuisvest zijn, kunnen presenteren aan een groot publiek,” aldus Sita Tjepkema directeur van Driehoorne.

“Neem als voorbeeld Junis Kinderopvang de Eekhoorn. Zij hebben mét de kinderen een appeltaart gebakken voor de wedstrijd en een prijs gewonnen. Dit was waarschijnlijk een taart van grootmoeders recept, maar met een moderne twist.”

De dag werd feestelijk afgesloten met een Happy Hour en live muziek.

Terugblik Meet en Greet - Voor op straat

Terugblik Meet en Greet - Restaurant (H)eerlijk